INCREIBLE PIS AL CENTRE DE BARCELONA M-361-A

Venda

Descripció

PIS DE LLOGUER TEMPORAL DE MÀXIM 11 MESOS I TOTALMENT MOBLAT. Vols viure a la zona més emblemàtica de Barcelona? Aquest immoble de 109m² construïts és la teva oportunitat de viure envoltat de les zones més característiques de Barcelona, com ara la Catedral de Sant Jaume, La Via Laietana, Passeig Colon i a escassos metres de la Basílica de Santa Maria del Mar, entre un altre sinfí de zones turístiques.
També es troba a curta distància de les platges de Barcelona i del nucli antic d’aquesta meravellosa ciutat. L’immoble està distribuït en una entrada rebedor amb bany a mà esquerra, complet amb plat de dutxa. Al final del rebedor accedeixen a la cuina, oberta a saló-menjador i completament exterior, orientació al sud i amb unes vistes privilegiades. La seva magnífica orientació fa que tingui el sol directe durant gran part del dia. A més compta amb A/C en aquesta estada. El saló distribueix a la zona de nit i compta amb dues habitacions, una primera, mitjana i amb balcó al carrer lateral i la segona habitació, doble i també amb balcó exterior. Última planta amb molta llum. – Calefacció en totes les estàncies.

– Finca amb ascensor.
-A/C al saló. -Al costat de parada de metro L4 Barceloneta. – Al costat del parc de la Ciutadella. – Equipat amb electrodomèstics: Nevera, forn, microones i rentadora. – A prop de l’estació de França. TRUCA’NS JA I NO PERDIS AQUESTA OPORTUNITAT.

Adreça

Població: Barcelona (Santa Caterina)

Detalls

Identificació de la Propietat: M-361-A
Preu: 1.850€
Mida de la Propietat: 109 m2
Dormitoris: 2
Bany: 1

Característiques

Ascensor:
Calefacció:
Aire acondicionat:
Exterior:
Balcó:

Qualificació energètica


En tramitació

Si voleu contactar amb Mictan podeu fer-ho omplint el següent formulari o bé enviant un correu electrònic a immobiliaria@mictan.net



    Oficines: 93 470 55 77