EXCLUSIVA PLANTA BAIXA AMB PISCINA PRIVADA M-380-V

Venda

Descripció

Estàs buscant una casa però no vols escales? Aquesta pot ser una bona opció. Aquesta planta baixa de 100m² + 100m ² de jardí és ideal, ja que està ubicada a Avinguda Indústria de Sant Just Desvern al costat de comerços, ambulatori, col·legis, etc. Es ven totalment equipada, simplement has de portar les teves maletes i instal·lar-te. Exclusiva a la zona, ja que es compon de les següents característiques: Tenim dividides la zona de dia i zona de nit. A la zona de dia trobem un gran saló menjador amb sortida a una terrassa coberta i al jardí. Disposa de cuina independent, amb sortida també a terrassa i jardí. En zona de nit trobem 4 habitacions, de les quals 3 són habitacions exteriors amb sol de matins, individuals, amb un bany complet per a elles, amb dutxa i la 4 habitació, principal, àmplia amb sortida a jardí amb el seu propi bany.
També trobem una terrassa coberta amb la zona de safareig, ideal per passar moments en família. Finalment trobem el jardí, amb poc manteniment i amb piscina exclusiva, ideal per a l’estiu, amb zona de barbacoa. A la mateixa finca tenim inclosa:
– Plaça de pàrquing gran (2,30m x 4,80m).
– Traster gran (1,40m x 2,30m). NO DEIXIS ESCAPAR AQUESTA OPORTUNITAT, JA QUE ÉS ÚNIC A LA ZONA!

Adreça

Població: Sant Just desvern (Sud)

Detalls

Identificació de la Propietat: M-380-V
Preu: 785.000€
Mida de la Propietat: 206 m2
Dormitoris: 4
Banys: 2

Característiques

Ascensor:
Calefacció:
Exterior:
Terrassa:

Qualificació energètica

Escala de la Qualificació energètica Consum d´energia
kWh /m2 any
Emissions
kg CO2 /m2 any
A + eficient
B
C
D
E 185 39
F
G - eficient

Si voleu contactar amb Mictan podeu fer-ho omplint el següent formulari o bé enviant un correu electrònic a immobiliaria@mictan.net



    Oficines: 93 470 55 77